preloader

In vertrouwen bouwen

Een nieuwe woning laten bouwen, uw bestaande woning laten verbouwen of renoveren. Dat is een ingrijpende en kostbare beslissing, waarbij emotie vaak een rol speelt. Wij begrijpen dat volkomen! Het is voor ons van belang om te werken met respect voor menselijke normen en waarden. Daarom bouwen wij met gevoel en met de garantie van zekerheid en kwaliteit.

Wij zijn trots op onze werknemers!

Bouwbedrijf AFB Andijk B.V. is in 2005 opgericht en heeft bewezen in de bouwsector een betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf met ruime ervaring te zijn.

De eigenaren zijn Freek van Dokkum en Sandra van Dokkum-Hollander. Freek is de contactpersoon voor zowel u als klant, als voor onze personeelsleden. Sandra regelt het administratieve verkeer.
Op dit moment hebben wij 5 enthousiaste en vakbekwame timmerlieden in dienst, te weten: Chris Greydanus, Marcel Bleeker, Sebastiaan Mak, Alan Nannings en Louis Goudsblom. Met ons geweldige team streven wij naar kwaliteit en kunnen wij u op vele fronten van dienst zijn.

Wij zijn een klein bedrijf met korte lijnen

Bij ons weet de klant altijd met wie hij/zij te maken heeft. Desgewenst nemen wij u al het werk uit handen vanaf het ontwerp tot en met de oplevering.
Nieuwbouw, verbouw en renovatie
Uit-, aan- en opbouw
Utiliteitsbouw
Ontwerpen
Vergunning aanvragen

Wij gaan graag met u om tafel

Graag verzorgen wij voor u een vrijblijvende offerte, welke naar aanleiding van een gesprek over uw wensen wordt gemaakt. Wanneer u hiermee akkoord gaat, zullen wij ons uiterste best doen om de opdracht zo uit te voeren, dat u helemaal gelukkig wordt van het eindproduct!

Locatie

Handelsweg 18L
1619 BJ ANDIJK

Bel ons

06 523 201 97

Email ons

info@afbandijk.nl